(VIDEO) YJE TË SKENËS | VIKTOR BRUÇETI (1938-2010)!

0
1350

(YJE TE SKENES) PROFIL I AKTORIT VIKTOR BRUCETI (1938-2010) from Kinematografia Shqiptare on Vimeo.

Nje video simbolike kushtuar aktorit te shquar Viktor Bruceti.
Kolazh me role dhe interpretime te ndryshme ne film e teater.

_____________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here