Olimpiada, Tokio 2020 | Foto galeri #7 – #9!

0
600

GAMES OF THE XXXII OLYMPIAD | TOKYO 2020
Foto galeri e garave finale dhe jo vetem, nga dita e 7-te deri tek 9-ta

DITA 7

DITA 8

DITA 9

Kujtese:
Atletja jone Luiza Gega kualifikohet per ne finalen e gares e 10.000m me pengesa. Kjo perben nje rrezultat te larte per atletiken tone dhe sportin shqiptar.

Atleti i natyralizuar italian nga Teksasi Marcell Jacobs arrin nje rezultat fantastik ne garen e shpejtesise se 100m duke fituar medaljen e arte jashte cdo parashikimi.

Aspekte nga gara 100 M per meshkuj.
Faza finale e gares se 100 M per meshkuj qe u fitua nga Marcell Jacobs (Italia)
Fituesi i gares se 100 M Marcell Jacobs me kohen 9.79 sekonda.
Gara finale e 100 M per femra.
Fituesja e gares se shpejtesise 100 M per femra.

 


Shperndarja e medaljeve pas dites se 9-te te Olimpiades:
Vazhdon te kryesoje skuadra e Kines me 51 medalje nga te cilat 24 ari, 14 argjendi dhe 13 bronxi.
Ne vendin e dyte ngjiten SH.B.A-te me totalin e 59 medaljeve, 20 ari, 23 argjendi dhe 15 bronxi.
Ne vendin e trete renditen japonezet me 31 medalje, prej te cilave ndahen ne 17 ari, 5 argjendi dhe 9 bronxi.
Komiteti Olimpik i Rusise ne vendin e 5-te, ne vendin e 6-shte ajo e Britanise se Madhe, Italia e 9-ta nderkohe qe Gjermania eshte e renditur jashte “top 10”

_______________
Vizion Sportiv / Ora e kampioneve 2013-2021

Follow us: 
Facebook : https://www.facebook.com/VizionSportiv
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti 
Blog:  https://pierosportvision.blogspot.com/

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply