(ARKIV-1972) Foto e ditës | Peshëngritësit tanë rekordmenë!

0
830

Peshëngritësit tanë rekordmenë!

Maj 1972
Ne kuadrin e pergaditjes se ekipit tone kombetar te ngritjes se peshave per kampionatin europian, qe do zhvillohej me 13-21 maj 1972 ne Kostanca te Rumanise, ne Pallatin e Sportit “Partizani” u organizuan disa gara midis pjesetareve te ekipit perfaqesues shqiptar.

Shtangistet tane vendosen 13 rekorde kombetare
Ne foto jane Y. Pampuri dhe K. Qiraxhiu

Material i rezervuar
Eksluziviteti ne kete faqe mban daten 28 janar 2022
____________
Vizion Sportiv / Ora e Kampioneve

Follow us: 
Facebook: https://www.facebook.com/VizionSportiv
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti 
Blog: https://pierosportvision.blogspot.com/

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply