(Arkiv) Foto reportazh | Gara çiklistike në Shqiperine e viteve `20-të!

0
1148

Çiklizmi ne Shqiperi gjate viteve `20-te

Foto nga zhvillimi i garave ciklistike ne Shkoder - 1922
    

__________________

1925 - Gare ciklistike ne rrugen Elbasan - Tirane. Makina shoqeruese ne ato vite.
Pjesemarres ne kete gare ishin Jonuz Gjylbegu dhe Ali Haceriku
     

______________

1926 - Nje grup ciklistesh pozojne pas gares ciklistike ne Shkoder

_________________

Nje gare ciklizmi ne start, ne mes tyre edhe ciklisti i mirenjohur 
ne ato vite Asim Alia.

________________

1925 - Gara ciklistike te zhvilluar ne Korce!
     
    

_______________________________
Vizion Sportiv / Ora e Kampioneve ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us: 
Facebook : https://www.facebook.com/VizionSportiv
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti 
Blog:  https://pierosportvision.blogspot.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here