Foto batuta: “Hape derën, hape derën Ndue”!

0
583

I rikthehemi rubrikes argetuese se faqes “Foto batuta”, ku sjellim dhe ndajme me ndjekesit tane batutat e ndryshme nga filmi dhe teatri……

“Hape derën, hape derën Ndue”!
Eshte batuta e thene nga aktori i madh, i paharruari Ndreke Luca (A.P) ne filmin “Komisari i drites” ne rolin e Dom Palit!

 

___________________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply