Foto galeri e filmit “Balonat” | 43 vjet që nga shfaqja!

0
1656

Almanaku i Filmit Shqiptare te Kinostudios “Shqiperia e re”
43 vjet me pare, pikerisht me 30 qershor 1980, u shfaq filmi “Balonat”.
1980 – 2023.

Me poshte skeda informative si dhe natyrisht nje album i gjere fotografik nga ky film, mundesuar nga administratori i faqes “Kinematografia Shqiptare” Erald. B

(Skeda: Filmi Shqiptar 1957-1985  /Shtepia Botuese “8 Nentori” – Tirane / A. T Hoxha)

 

________________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013
Fotot u mundesuan nga adm. Erald B.

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply