Roben, në të mirë dhe në të keq!

0
467

Këtu fjalët teprojnë! Kush nuk kupton se sa tonë histori përmban kjo foto, nuk e ka idenë nga futbolli! Përse Arjen Roben, shahet edhe sot e kësaj dite në Hollandë dhe Shqipëri ka të bëjë me ato tonë historije që përmban ky moment i fotos. Se sa do vazhdojë të jetë i “kryqëzuar” në histori Roben, këtë do ta mësojmë vetëm kur të dalë dikush që ti falë më në fund Hollandës trofeun aq të dëshiruar…


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply