Historike! Shqipëria në Europian! | Tepër e bukur për të qënë e vërtetë!

0
289

E vertete si drita e diellit dhe historike!

Kombetarja shqiptare ndonese me nje perberje nga trojet jashte atdheut meme, kualifikohet per te dyten here ne europianin e 2024-s! Kesaj rradhe bindeshem, madje si fituese e grupit!
Barazimi 1-1 ne Moldavi i dha asaj bileten per ne europian.

Suksese! Mire u pafshim ne Gjermani!

__________________

Vizion Sportiv / Ora e Kampioneve ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply