Nata e Beogradit

0
471

Ishte minuta e 42të e ndeshjes Serbi – Shqipëri kur Ismail Qemali dhe Isa Boletini u shfaqën mbi stadiumin “Narodni Armija”.

Deri në atë moment, mbizotëronin thirrjet “Vrisni Shqiptarët!” dhe tifozët godisnin me sende të ndryshme lojtarët. Në një moment u shfaq edhe një flamur grek!

Ishte pikërisht minuta e 42të kur Ballist Morina, jo shumë larg që aty, mendoi tu “dërgonte” të fala të tërëve!


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply